Dermagraphics

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp Brielle

Voor Dermagraphic permanente make-up hebben we een WordPress website gemaakt, die geheel responsive op tablet en telefoon is. In de header hebben we gekozen voor een slider met verschillende foto's met tekst. Deze website is geheel door Astrid zelf bij te houden en te veranderen.

Over Dermagraphics:

Permanente make-up (PMU) is ideaal voor mensen die weinig tijd of zin hebben om zichzelf iedere dag op te maken, of hier veel moeite mee hebben. D.m.v. ultra fijne naaldjes worden er kleurpigmenten vlakonder het huidoppervlak aangebracht, deze techniek is enigszins vergelijkbaar met een tatoeage. Nieuwe behandelingen worden in 3 sessies geplaatst, hierdoor worden vorm en kleur stap voor stap naar wens opgebouwd. De aangebrachte accenten maken het gezicht sprekender, waardoor u ieder moment van de dag onder alle omstandigheden een verzorgd uiterlijk heeft. PMU zal op den duur gaan vervagen – een geruststellend idee, omdat er veranderingen kunnen ontstaan in uw persoonlijke smaak en stijl. Na verloop van tijd kunt u de PMU laten ‘opfrissen’ en wordt opnieuw besproken wat uw wensen zijn.

Heeft u vragen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Wanneer u onzekerheden heeft over PMU, kunt u een afspraak maken voor een adviserend gesprek in de salon (kosten € 25,-). Besluit u later om tot behandeling over te gaan, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de behandelprijs. Het maken van afspraken doen wij bij voorkeur telefonisch.

Kijk voor meer informatie: www.dermagraphics.nl