Espejo Coaching

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp Brielle

Wij hebben de website van Espejo-Coaching voorzien van een frisse en nieuwe lay-out d.m.v. een WordPress template. Wim kan deze website geheel zelf bijhouden. Nieuwe foto's of nieuwe pagina's toevoegen gaat met 1 klik op de knop.

Over Espejo-Coaching:

Een nieuwe uitdaging op je werk, veel veranderingen of een disbalans tussen werk en privé; er zijn veel situaties waarin je het gevoel kunt hebben even vast te lopen. Op die momenten is het prettig om even uit de situatie te kunnen stappen en deze van een afstand of vanuit een andere invalshoek te bekijken. Uit de situatie stappen en reflecteren op wat er om je heen gebeurt en hoe jij daarop reageert, maakt het mogelijk nieuwe wegen te zien. Als coach begeleid ik je in dit proces. Ik luister, observeer, stel verdiepende vragen en vat samen.

Door mijn neutrale blik help ik je om zelf te reflecteren op jouw emoties, gedachten en handelen. Door een spiegel voor je te zijn, help ik jou op weg naar jezelf. Espejo betekent dan ook letterlijk spiegel in het Spaans, een toepasselijke naam die mijn aanpak goed weergeeft.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Aan de hand van jouw werkpunt en vraagstuk, help ik jou in kaart brengen wat de situatie is en welke invloed jouw handelen, gedachten en emoties hierop hebben. In alle openheid en vertrouwen daag ik je daarbij uit om eens buiten de, voor jou, gebaande paden te gaan. Om zo te bekijken welke mogelijkheden en inzichten zich aandienen met betrekking tot jouw werkpunt.

Het kan hierbij gaan om een werkpunt waar jij als individu aan wilt werken, maar ook waar je als groep of team mee aan de slag wilt. Naast individuele coaching en groep coaching, heb ik ook ervaring binnen verschillende branches. Ik heb ervaring in zowel non-profit als profit-organisaties. En of het nu gaat om het hoger- of middenmanagement of medewerkers op de werkvloer, ik kan altijd aan de slag met gemotiveerde mensen die willen werken aan hun werkpunt.

Voorbeelden van coachtrajecten waar ik ervaring mee heb zijn:

  • het coachen van midden managers bij het vinden van hun leiderschapsstijl;
  • het coachen van managers bij het hervinden van meer balans tussen werk en privĂ©;
  • coachen van docenten bij het ontwikkelen en opzetten van innovatieve nieuwe leermethoden;
  • het begeleiden en coachen van een verandertraject binnen een grote organisatie;
  • het coachen van zelfstandig ondernemers bij het opnieuw bepalen van zijn koers;
  • coachen van bestuur en vrijwilligers van een sportvereniging.

Centraal hierbij staat dat ik je zal uitdagen het beste uit jezelf te halen. Ik vraag daarbij van jou een open houding, initiatief en ambitie.

Kijk voor meer informatie: www.espejo-coaching.nl