Fysiotherapie van Asperen

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp Brielle

Voor fysiotherapie Rianne van Asperen hebben we ook een full responsive WordPress website opgeleverd. Rianne kan haar website nu eenvoudig zelf volledig bijwerken en uitbreiden met nieuwe pagina’s of functionaliteiten.

Over Fysiotherapie van Asperen:

Bij Praktijk Fysiotherapie van Asperen kunt u terecht voor alle algemene vormen van fysiotherapie, maar ook voor bekkenfysiotherapie: klachten in het gehele gebied van buik, bekken en lage rug. Praktijk Fysiotherapie van Asperen is gevestigd op twee locaties: één locatie in Brielle en één in Oostvoorne.

Rianne Mourik-van Asperen: Al meer dan vijfentwintig jaar werk ik met veel plezier als fysiotherapeute. Na vele cursussen en opleidingen gevolgd te hebben bleek mijn interesse vooral te liggen in het gebied rond het bekken. Naast mijn werken als algemeen fysiotherapeut ben ik mij verder gaan specialiseren op het gebied rond het bekken. Op 23 juni 2006 heb ik de opleiding bekkenfysiotherapie in het Erasmus MC afgerond. Ik behoorde tot de eerste lichting geslaagden van een drie jarige post-HBO-opleiding waarbij breed opgeleid wordt, diagnostisch en therapeutisch, op het gebied van bekkendysfuncties (tevens inwendige organen in het lage buikgedeelte) en het bewegingssysteem (bekkengordel en lage rug). De onderlinge samenhang van alle aspecten die de mens goed laten functioneren, psychisch en somatisch, komen daarbij naar voren.

Mijn werkgebied bevindt zich op twee locaties, mijn praktijk in het Medisch Centrum aan de Amer in Brielle en mijn praktijk aan de Groeneweg in Oostvoorne. Ook ben ik enige tijd werkzaam geweest op de bekkenpoli van het Erasmus MC.

Ik ben aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie (KNGF), geregistreerd bekkenfysiotherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en pre- en postpartumgezondheidszorg (NVFB).

Wat kan Fysiotherapie van Asperen voor u betekenen? Bij Praktijk Fysiotherapie van Asperen kunt u terecht voor alle algemene vormen van fysiotherapie, Lopen, staan, bukken: het zijn volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Totdat u ergens last van krijgt. Van sportblessures en rug- en nekpijnen tot klachten die veroorzaakt worden door ouder worden. Maar ook klachten als het beperkt zijn of voelen in het bewegen, het gevoel van stram- of stijfheid en verkramping zijn veelgehoorde klachten. Door gerichte begeleiding en advies van een fysiotherapeut kan er veel veranderen.

GEEN VERWIJSBRIEFJE NODIG

Iedereen kan fysiotherapie krijgen. U heeft geen verwijsbriefje nodig voor een fysiotherapiebehandeling. U kunt natuurlijk altijd eerst een afspraak maken met uw huisarts, maar het hoeft in principe niet. Zorg ervoor dat u goed verzekerd bent voor fysiotherapie.

VERGOEDING VAN BEHANDELINGEN

U kunt hier terecht met een naturapolis en met een restitutiepolis van alle zorgverzekeraars. De behandeling duurt meestal 30 minuten en worden door de meeste verzekeraars vergoed (afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de eventueel benodigde aanvullende verzekering). De declaratie loopt direct via de zorgverzekeraar. Bent u niet aanvullend verzekerd? Dan geschiedt de vergoeding op basis van restitutie. De nota ontvangt u zelf.

Kijk voor meer informatie: www.fysiotherapievanasperen.nl