GrowBNP

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp Brielle

Voor GrowBNP hebben we een “One-page” WordPress website gemaakt, die geheel responsive op tablet en telefoon is. Ondankt de "onepage" kun je wel via het menu dieper in de website komen voor meer informatie. De lay-out is vlot en met veel kleur. Deze website is geheel door Rik zelf bij te houden en te veranderen.

Over GrowBNP:

Denkt u dat uw organisatie effectiever kan functioneren? Waar liggen de valkuilen en uitdagingen? En maakt u eigenlijk zelf optimaal gebruik van uw kwaliteiten? De antwoorden kunnen uw organisatie en uzelf vooruit helpen, maar met wie kunt u daarover sparren?

Als ontwikkelpartner voor mens en organisatie kan ik u verder helpen. Niet om van slecht naar goed te gaan, maar van goed naar beter.

Blijf vooral jezelf, want er zijn al zoveel anderen.

  • Zonder vertrouwen in elkaar is er angst voor conflicten. Zonder gezonde conflicten is er geen betrokkenheid. Waar geen betrokkenheid is, durven mensen geen persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen. Met als negatief resultaat: te weinig aandacht voor teamresultaten.
  • Ieder mens is uniek, maar hoe ziet u zichzelf? En hoe ervaren anderen u? Kent u uw sterke eigenschappen en ontwikkelpunten? En waarom is de ene organisatie succesvoller dan de andere?
  • Vraagt u zich weleens af hoe uw organisatie lagere operationele kosten, een hogere winst en een grotere klanttevredenheid kan realiseren?

Als ontwikkelpartner voor mensen en bedrijven kan ik u en uw organisatie helpen succesvoller te worden en de beoogde resultaten te bereiken. Ik kan u helpen uzelf en anderen beter te begrijpen. En het begrip voor verschillen tussen teamleden te vergroten. Zodat de onderlinge communicatie verbetert en de samenwerking optimaliseert. Ik ga graag met u in gesprek.

Hiermee kan ik u helpen

Mensen verbinden. Daar draait het om, in alles wat ik doe. In mijn trainingen, coachingstrajecten en presentaties. Hoe kan ik u helpen?

Kijk voor meer informatie: www.growbnp.nl