Ildicoaching

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp Brielle

Vandaag een bijzonder project opgeleverd, namelijk voor mijn zus. Zij is gestart als kindercoach en geeft kinderyoga in Brielle. Bezoek haar website voor meer informatie: www.ildicoaching.nl. Ook deze website is geheel responsive op tablet en telefoon!

Over Ildicoaching:

Mijn naam is Ildiko Molnár en naast trotse moeder van een zoon, ben ik ook leerkracht en kindercoach. Ik werk in het basisonderwijs waar ik al 20 jaar met veel plezier verschillende groepen les geef. Ik volg yogalessen én ik geef ook zelf yogalessen aan peuters en kleuters! Hebben coachen en het geven van yogalessen iets met elkaar gemeen? Jazeker!

Wanneer je iets leert, zeker op sociaal emotioneel gebied, gebeurt dit niet alleen met je hoofd, maar ook door te beleven, te voelen en te doen! Dit zie je dan ook zeker terug tijdens de coachsessies en de yogalessen aan peuters en kleuters! Lange tijd heeft in onze maatschappij de nadruk gelegen op het cognitieve leren. Er lijkt nu een verschuiving plaats te vinden. Vanuit de media en op scholen e.d. komt er steeds meer aandacht voor bijvoorbeeld mindfulness en yoga. Want het valt op dit moment niet mee, om in een wereld met zoveel prikkels en verwachtingen, dichtbij jezelf te blijven. Verwachtingen zijn er, vaak en veel. Allerlei verwachtingen vanuit de maatschappij, van vrienden, je familie, jezelf of……. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kan en mag zijn. Dan houd je het toch het langste vol! Wanneer je weet waar je kracht ligt, wat je talenten zijn, maar ook wat je minder goed kan en wat je valkuilen zijn, sta je automatisch steviger in je schoenen. Dat geldt voor volwassenen en kinderen!

Met coachen begeleid ik kinderen en eventueel  hun ouders  bij het (weer) ontdekken van eigen kwaliteiten, kracht en mogelijkheden, zodat ze deze kunnen inzetten in situaties die zij lastig vinden. En wanneer ik yogalessen aan kinderen geef, leren ze dichtbij zichzelf te blijven. De verschillende onderdelen in de les, zorgen ervoor dat kinderen kunnen ervaren wat ze kunnen, fijn en leuk vinden of juist niet! En er is samenspel zonder competitie! De veilige sfeer in de les zorgt ervoor dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zo leren op een natuurlijke manier met hun grenzen en die van een ander om te gaan. Daarnaast leren de kinderen zich te ontspannen op een speelse manier. En dat is zeker belangrijk! Want hoe fijn is het wanneer je beseft dat je gespannen bent, je weet hoe je kunt ontspannen!

Kijk voor meer informatie: www.Ildicoaching.nl