KSR Coaching & Consultancy

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp Brielle

Soms gaan dingen vanzelf... Sandra was zo open het eerste gesprek dat het maken van een logo eigenlijk heel simpel was. Samen hebben we een prachtige huisstijl gemaakt, die uitstraalde wat Sandra wilde. Een prachtig mooi eindresultaat! Naast een logo, huisstijl en drukwerk, hebben we natuurlijk ook de webste mogen maken. De website is een full responsive WordPress website en kan geheel zelf bijgehouden worden door Sandra.

Over KSR Coaching & Consultancy

Welkom, leuk dat je de tijd neemt om mijn website te bezoeken, mag ik me even aan je voorstellen?

Wie is Sandra van der Hor?
Geboren in 1963 in Rotterdam als Sandra van Mastbergen en opgegroeid in een liefdevol gezin. In 1998 ben ik verhuisd naar Hellevoetsluis en daar woon ik, samen met mijn echtgenoot, nog steeds met veel plezier. Dankbaar en gelukkig met het leven dat ik mag leiden en alle ervaringen en lieve mensen om mij heen.

Van jongs af aan ben ik altijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven waar ik veel heb geleerd en een grote rugzak met bagage heb meegekregen, maar waar ook altijd iets ‘ontbrak’. Tot ik halverwege de 40 mezelf toch ging afvragen ‘wat’ er ontbrak, of ‘dit’ het dan was’ en ik ‘dit’ altijd wilde blijven doen? Het was vrij snel duidelijk; nee, dat wilde ik niet….…..maar wat dan wel? Via een goede vriend werd ik ‘geraakt’ door het sociale domein waar de factor mens gelukkig altijd een rol speelt. Alles viel op zijn plaats.

Ik ben gaan studeren om mijn loopbaan een andere impuls te geven. En wat een goed besluit is dat geweest!

Mijn passie, kennis, ervaring en betrokkenheid zijn de pijlers voor het bedrijf wat ik aansluitend in 2009 heb opgericht, waar ik zeer trots op ben en Kracht, Samenwerking en Resultaat het uitgangspunt zijn;

KSR Coaching & Consultancy

Kijk voor meer informatie: www.ksr-cc.nl