Schipper vloer-en trapstofferingen

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp Brielle

De HTML website van Piet Schipper hebben we omgezet naar een full responsive WordPress website, die schaalt op tablet en telefoon. Schipper vloer- en trapstofferingen kan nu zijn website eenvoudig zelf volledig bijwerken en uitbreiden met nieuwe pagina’s of functionaliteiten.

Over Schipper vloer-en trapstofferingen:

Welkom bij Schipper vloer-en trapstofferingen.

Wij zijn een vakbekwaam stoffeerbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het stofferen van trappen en vloeren. Wij zijn in het bezit van alle vakbekwaamheid papieren en hebben meer dan dertig jaar ervaring in het stoffeerders vak en voeren alle werkzaamheden zelf uit. Onze collectie omvat een diversiteit van kwaliteiten en kleuren waar wij U mee van dienst kunnen zijn. Tapijt uitzoeken is niet alleen de kleur bepalen, maar ook hoe het toe te passen in de bestaande situatie.

Voor vragen of informatie over vloerstofferen of trapstofferen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs met stalen en een vrijblijvende prijsopgave. Of breng een bezoek aan onze showroom. Dit kan uitsluitend op afspraak, ook 's avonds.

Kijk gerust even rond op onze website.

Tot ziens, Piet Schipper
Schipper vloer-en trapstofferingen

Kijk voor meer informatie: www.trapstofferen.nl