Soraya’s Beautysalon

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp Brielle

Voor Soraya's Beautysalon hebben we naast een logo en huisstijl, ook een WordPress website gemaakt, die geheel responsive op tablet en telefoon is. In de header hebben we gekozen voor een slider met verschillende foto’s. Deze website is geheel door Soraya zelf bij te houden en te veranderen.

Over Soraya's Beautysalon:

Welkom op de website van Soraya’s Beautysalon in Hellevoetsluis. In mijn salon wordt er gewerkt met de natuurlijke producten van Nouvital.

Wat ik zo mooi vind aan dit product is dat het de kans op allergieën tot een minimum beperkt en volledig dierproefvrij is.Daarnaast is het ook nog eens een betaalbaar product. Tevens is het mogelijk om deze producten in de salon te kopen.

Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialisten. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. Onze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

Kijk voor meer informatie: www.sorayasbeautysalon.nl