Zwartwit Varia

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp Brielle

Voor Zwartwit Varia hebben we een "One-page" WordPress website gemaakt, die geheel responsive op tablet en telefoon is. De lay-out is natuurlijk geheel in zwart en wit. In de header hebben we gekozen voor een slider met verschillende foto's, maar hier kan ook een you-tube filmpje geplaatst worden. Deze website is geheel door Karin zelf bij te houden en te veranderen.

Over Zwartwit Varia:

Zwartwit Varia opende haar deuren in 2002. Het idee om dameskleding en accessoires alleen in zwart en wit te verkopen kwam van Ineke van Nooijen, die samen met haar dochter Karin Groen vol enthousiasme aan een "winkeltje" begon. Dat dit zo'n enorm succes zou worden had niemand verwacht en inmiddels is Zwartwit Varia een succesformule en een begrip in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

De collectie is opgebouwd uit verschillende, aparte merken en stijlen, die met elkaar een zeer uitgebreide keus bieden ; alles uiteraard in zwart, wit, zwart-wit en af en toe wat grijs. Op deze manier zijn enorm veel stijlen vertegenwoordigd. Bovendien is er de zeer uitgebreide collectie accessoires; van sieraden tot tassen en van schoenen tot hoeden, petten en sjaals. Bij Zwartwit Varia kunt u terecht voor een complete outfit.

De inkoop doet eigenaresse Karin met haar moeder Ineke en samen beleven ze daar enorm veel plezier aan. Meestal gaan ze naar Amsterdam, maar andere steden worden ook regelmatig bezocht.

Bij Zwartwit Varia voelt u zich gewaardeerd. Weinig is de dames teveel. Zo wordt bijvoorbeeld uw broek, rok of jurk gratis voor u op lengte gemaakt, kunt u uw wensen ten aanzien van de collectie kenbaar maken en zullen ze hun best doen die te vervullen. Bovendien kunt u een shop-afspraak maken, die buiten de reguliere openingstijden valt. Er wordt dan ook alles in het werk gesteld om de klant met een lekker gevoel huiswaarts te laten keren.

Kijk voor meer informatie: www.zwartwitvaria.nl